2016-09-29
拉絲芝士bb豬肋骨伴泡菜炒飯 $78.又一個好溜既芝士飯🙈賣相不錯 由其芝士既份量令芝士迷瘋狂❗️不過味道我覺得普普通通.豬肋骨不夠入味 咬落有d鞋 我覺得哩間既牛肋骨好食d 不過就有蘇味😓睇你點睇啦 冇錯芝士份量係好多 不過其實芝士味係淡淡的 不算太濃😕我覺得接受到既 冇咁溜嘛😕飯雖然砌得靚不過係淋身既 口感欠奉 但係有泡菜味既❗️.總括黎講哩個價錢哩個質素算係過得去 份量都較想像中多 賣相都好吸引下 但係味道其實唔韓😂但都可以試下既 要早d排隊溶岩芝士韓醬牛肋麵包 $108.又去觀塘揾野食 今次黎到好多人都話抵食既韓式餐廳❗️然後再食埋哩個平價芝士農夫包.好邪惡既晚餐 除了芝士就係芝士 用一個烘脆左既大包去裝芝士 然後插住六條牛肋骨🙋一開波更係拎條牛肋骨出黎品嚐下 個人覺得加埋個醬味道不錯 但係點解個醬係蕃茄肉醬味而唔係甜辣醬既⁉️美中不足係有少少蘇味.然後當然要切開個包黎食 千萬不要妄想好拉芝 因為好快就凍左邊左膠膠地 所以真係要襯熱食😂可惜真係太溜又咸 所以個包我係食唔晒😂其實仲有沙律懶健康伴碟咁.總括黎講係值得一試 哩個價錢算係親民👍🏻唔係話唔好食 但食完後我有排唔想食芝士 好似係😭
溶岩芝士韓醬牛肋麵包 $108
總括黎講係值得一試 哩個價錢算係親民👍🏻唔係話唔好食 但食完後我有排唔想食芝士 好似係😭😭😭