2017-08-11 673 瀏覽
平心而言,這間分店的競爭力比起荃灣其他競爭對手比較弱,可能論速度、效率是差一點,不過論食物款式、新鮮程度都ok,價錢呢? 同區黎講就差不多,所以大家甘岩去到如心廣場都可以一試,聽聞荃灣好似仲有分店,唔知質素會係點刺身質素係我心中叫中上,至少都係新鮮味美,樣子叫ok,款款都有d,普通咪係長腳蟹、八爪魚、希靈魚、三文魚、象物蚌、大細蝦甘,對了,帶子係我必叫的,真心覺得要快食,否則天氣甘熱,融冰就食唔到刺身了。炸物同燒物都叫做我的最愛之一,他都有蝦呀、南瓜呀、釀雞翼、羊扒、焗蠔(要比個心心)、魚乾、鯖魚等等,秋葵陣味唔係個個都鍾意食,牛舌軟林林感覺不太好,印象中就食左呢d肥牛窩入面係薯粉黎架,壽喜燒湯底唔會太咸,我幾鐘意熟食都食左一品料理架,質素冇失準,個人覺得搬上黎食物要即炸熱辣辣,呢點餐廳都做到,所以合格總體而言可以一試,期望食物繼續保持新鮮,任食餐廳最重要就係呢點!

肥牛窩入面係薯粉黎架,壽喜燒湯底唔會太咸,我幾鐘意

2017-08-10
  • 帶子刺身