2018-05-14
媽媽節又到,而又見有好評,又有團購,所以一試!結果真係好驚喜。。。首先環境一般般,但啲侍應都有禮貌唔錯。不過食物方面呢,就好少選擇!先講講個海鮮吧,睇落都靚靚仔仔,所以屋企人都拎咗啲蟹腳 麵包蟹蟹蓋 蝦 蜆 同螺(事前就係見到啲食評大讚蟹腳)因為媽媽中意食蟹,所以先試試個蟹腳,媽媽未食已經聽到隔離枱啲食客話咸到苦!咁我媽媽都硬住頭皮一試,一放入口姐,啲咸味好似吸乾哂你口入面既水份🙄咁我都試下係咪真係咁咸,咸到我都要飲咗成杯水!之後就再試試個麵包蟹蟹蓋,蟹蓋都正常返啲,759貨色。。其如海鮮都係梅既😓😓到試下個牛扒啦,仲硬過我個女既牙膠,點食呀🤔再試埋個日本刺生,係冇問題既,正正常常咁。但切魚生嗰位哥仔就好似我殺咗佢全家咁,黑口黑面👨🏿拎咗一次之後就唔見咗人,唔知去咗邊🧚🏿♂️最後我同屋企人都係食個越南炒飯就算。。。甜品依一環當然唔少得啦,朱古力慕絲冇朱古力味,芒果布甸仲衰過啲酒樓🙄其他都唔敢再試。。總括而言,都係一個伏字😵😵
結果真係好驚喜。。。
首先環境一般般,但啲侍應都有禮貌唔錯。
不過食物方面呢,就好少選擇!
(事前就係見到啲食評大讚蟹腳)
咁我都試下係咪真係咁咸,咸到我都要飲咗成杯水!
之後就再試試個麵包蟹蟹蓋,蟹蓋都正常返啲,759貨色。。
其如海鮮都係梅既😓😓
到試下個牛扒啦,仲硬過我個女既牙膠,點食呀🤔
再試埋個日本刺生,係冇問題既,正正常常咁。
最後我同屋企人都係食個越南炒飯就算。。。
總括而言,都係一個伏字😵😵