2021-06-26
終於都食到啦!嚟到喺18樓嘅18樓雞煲,一入咗就會問你要幾辣,朋友唔算食得辣,所以就揀咗微辣。如果食得辣嘅人,應該叫中辣都冇問題。飲品,醬料,甜品,蔬菜都係自助式。飲品選擇非常多,有台式冬瓜茶,以為會好甜,但係甜度剛剛好,好適合唔係食太甜嘅香港人。另外仲有冷泡茶,中和返食火鍋嘅油膩雞煲一嚟到,姐姐幫我哋再炒多兩炒就可以食。雞嘅份量非常之多,以兩個人來講,估計嗰度有超過半隻雞。雞嘅肉質都幾嫩滑,而且煮得好入味,加埋洋蔥,同埋少少辣味,夠哂惹味火鍋配料係用QR code去點餐,選擇包羅萬有,無論海鮮、肉類、丸類、蔬菜類等等,可以滿足晒你所有願望而且要讚嘅係,你點幾多,餐廳就會嚟返足咁多。貪靚嘅女士們可以揀花膠添海鮮類都算新鮮,牛肉有幾款揀,如果唔想太多油脂,就揀雪花肥牛。⚠️特別推介:魚皮、台灣一口腸、蟹籽墨魚滑、餃類食到飽飽之後,仲可以出去拎返杯乳酪雪糕/朱古力味雪糕做甜品添
飲品,醬料,甜品,蔬菜都係自助式。
貪靚嘅女士們可以揀花膠添
⚠️特別推介:魚皮、台灣一口腸、蟹籽墨魚滑、餃類