2023-03-03 110 瀏覽
的確1間餐廳裝飾得幽雅舒適係會加分, 但1間餐廳賣點點都係食物度, 否則就算整到堡壘宮廷咁靚都係無用。呢間餐廳1入到去的確係舒適, 簡單gei裝飾, 有個帳篷係中間好有度假feel。見到餐牌先發現基本上係冇乜主食, 好多都係沙律或配薯菜, 要出去出面落order, 然後個staff主力就係話呢度要收加1, 講左起碼3次, 我唔明點解要收加1服務費gei餐廳要個客出去落order。蕃茄肉醬長通粉配水波蛋 - 個蕃茄肉醬味道係正常gei~ 肉醬個量都唔少, 但個水波蛋熟到切開左係冇野漏出黎.....呢個絕對唔係1個合格gei水波蛋安格斯西冷牛扒配薯菜 - 本身落order個staff都冇資訊我要幾成熟已經覺得怪怪地。 佢黎到我1望已經覺得佢好dry, 結果個牛熟到好似柴皮咁, 咁gei質素仲要收成2百多, 超級唔抵!!見到咁gei狀況就梗係食完主食就閃, 出去搵其他野食好過。明顯就咁食呢2樣野係唔會夠飽gei~

蕃茄肉醬長通粉配水波蛋

安格斯西冷牛扒配薯菜