2022-06-27 225 瀏覽
星期六下午黎到呢間餐廳,客人唔算多,我地一行5人黎呢度食個brunch,希望可以relax 啲唔使限時或同人迫。餐廳環境彩光到十足,感覺好舒適。我地叫左個Tea Set,海鮮併盤share一齊食。一開始黎個seafood, 擺盤好靚,海鮮同生蠔都好新鮮👍🏻仲有鴨肝,鮮帶子,吞拿魚,三文魚同蟹肉。好多選擇。之後就黎左個每枱都必叫既Tea Set, 睇落好似好多野食,有24小件喎。但我地揀黎食既時候就發現,鴨肝蟹肉吞拿魚三文魚又老是常出現了。鹹點揀到唔想再揀黎食😅⋯⋯甜點方面,都係tart tart tart, 好飽肚🫣最後黎個朱古力同Raspberry sorbet refresh返呢一餐。應該要早點上呢個中和一下味蕾

甜點方面,都係tart tart tart, 好飽肚🫣

2022-06-05