我和朋友共三人,叫4碟餸, 炒粉絲味道正常但多油,鐵板牛仔骨個鐵板上面浸滿晒油,正確學名係油浸牛仔骨,味道正常,但一碟6-7件,有一半牛都好韌. 蔘雞湯 湯無乜味 雞好鞋, 𥚃面釀左啲飯, 啲飯有啲硬, 唔知係咪特登嘅呢? 另一個餸係乜乜步隊, 有午餐肉,腸, 年糕…..完全唔識評論.未叫餸之前一啲韓式前菜都唔會俾你, 三個人total 淨係比三小碟, 一碟薯仔,一碟係泡菜,一碟係泡菜, 份量少到每人搭一下就已經冇,當然無refill.根本就唔係正式韓國食市,係好local嘅韓式食市, 食物質素一般,冇必要再去因為附近有好多選擇. 最差係個女侍應(應該係女版老闆娘,佢係態度、語氣、表情 都充份表現出想你盡快埋單走. 飲完杯水唔好妄想佢會幫你再斟.

2022-10-28