前幾日約左荃灣朋友食lunch,想坐得耐d又舒服d,最後揀左喺荃灣廣場既𝗕.𝗢.𝗧.𝗛. 𝗯𝘆 𝗧𝗲𝘅𝗮𝘀 𝗕𝘂𝗿𝗴𝗲𝗿 💛雖然有入座時間限制,店員都有提我地,話如果冇人等位,就可以繼續坐~ 閒日去既我地最後差唔多食左1.5hrs 😌講下兩個人食左咩啦💁🏽‍♀️➿ 𝑷𝒐𝒓𝒌 𝒂𝒍 𝑷𝒂𝒔𝒕𝒐𝒓 𝑺𝒂𝒏𝒅𝒘𝒊𝒄𝒉 ($118)豬肉絲撕得幾幼細,仲有層車打芝士🧀封住😍 啖啖手撕豬肉都充滿住燒汁既味道~ 麵包烘得脆一脆,仲有兩塊炸豬皮添,口感豐富~➿ 𝑺𝒕𝒐𝒏𝒆 𝑭𝒓𝒖𝒊𝒕𝒔 𝑴𝒊𝒍𝒌 𝑭𝒐𝒂𝒎 𝑷𝒂𝒏𝒄𝒂𝒌𝒆 ($118)不得了!係澎湃既pancake🤭 一上枱就飛唔住要boomerang下~ 奶蓋有滿滿吉士香味,而pancake就重蛋香😋 幾鍾意食伴碟既合桃粒,烘到好脆又甜甜der~~➿ 𝑷𝒊𝒏𝒌 𝑷𝒂𝒏𝒕𝒉𝒆𝒓 ($58)呢杯奶昔打卡一流📸️ 店員仲溫提我地,隻蝴蝶🦋係用糯米紙整,所以可食用~ 不過蝶蝶這麼美麗,怎麼可以吃蝶蝶?😳🤪➿ 𝑯𝒂𝒘𝒂𝒊𝒊 𝑩𝒆𝒂𝒄𝒉 ($48)成分有菠蘿🍍桃🍑同梳打!夏天幾岩飲既🍹 不過略嫌菠蘿味重過桃味呢~呢度既環境夠開揚,配合落地大玻璃,有自然既光線🌞打入黎

講下兩個人食左咩啦💁🏽‍♀️

➿ 𝑷𝒊𝒏𝒌 𝑷𝒂𝒏𝒕𝒉𝒆𝒓 ($58)

➿ 𝑯𝒂𝒘𝒂𝒊𝒊 𝑩𝒆𝒂𝒄𝒉 ($48)

呢度既環境夠開揚,配合落地大玻璃,有自然既光線🌞打入黎,舒服啊😌

仲有我幾鍾意佢地餐牌上面插畫既風格,靚啊☺️
有機會再黎encore佢地個pancake先😈💛