週六大長征入將軍澳探好友友人推薦了一間ᴄʜɪʟʟ ᴄʜɪʟʟ的餐廳 將軍澳愈開愈多特色餐廳 好似間間都好吸引🤩一行5人+一個小豆釘👶🏻點咗3個ᴍᴀɪɴ 每人一杯飲品🍹 ✨ғɪᴠᴇ ᴄʜᴇᴇsᴇ 🍕〰️5種芝士的ᴍɪx 有15吋/ 30吋 避免眼闊肚窄 點15吋好了 最後都係食唔晒😶‍🌫️ ✨ᴛʜʀᴇᴇ ᴍᴜsʜʀᴏᴏᴍ ʀɪsᴏᴛᴛᴏ 〰️好濕潤 香香的野菌味 ✨sʟᴏᴡ-ᴄᴏᴏᴋᴇᴅ ʙʙǫ ʙᴀʙʏ 🐷 ʀɪʙs〰️超大份 搵咗好耐都搵唔到肋骨位切🤣食咗2舊膩了 ✨ᴀᴘᴘʟᴇ ɢɪɴ ᴍɪʟᴇ〰飲品超推薦以ᴀᴘᴘʟᴇ ᴄɪᴅᴇʀ做ʙᴀsᴇ的!🍋+薑+百里香+ᴀᴘᴘʟᴇ ᴄɪᴅᴇʀ ✨ᴀᴘᴘʟᴇ ᴍᴏᴊɪᴛᴏ〰️冧酒+青檸+薄荷+ᴀᴘᴘʟᴇ ᴄɪᴅᴇʀ 我哋3點幾入座 餐廳位置寛敞 坐好耐都得 好適合一大班親朋戚友ɢᴀᴛʜᴇʀɪɴɢ好舒服☺️仲有蠟筆+紙比小朋友畫畫好貼心 咁就唔怕小朋友坐唔定會扭計🤣人均~$240
週六大長征入將軍澳探好友
友人推薦了一間ᴄʜɪʟʟ ᴄʜɪʟʟ