2019-04-21
約左好耐冇見嘅一班朋友,佢地話想食韓燒,所以我就帶佢地黎之前我食過呢間😆 仲記得夜晚仲有海鮮食,蠔,帶子,扇貝,蝦等等🤤 有基本配菜,韓國泡菜,海帶,芽菜,全部都好開胃,仲有個大蘿蔔,原來唔係食,係用黎刷爐用,神奇咁d 焦會痴落舊蘿蔔,換網次數唔洗咁密🤤都有幾多肉類嘅選擇 全部都醃好哂 好夠味😆 呢個係薄切西冷牛排🥩好大塊😆👍🏻肥牛🤤 肥瘦均勻 一層肥一層瘦😆 燒起黎宜家好香 咋咋聲咁 入口即溶🤣仲有好多肉,豬頸肉、牛柳片、牛肉片、五花腩等等 全部都唔錯 夠入味😆仲有韓國水冷麵,呢個好味,我自己一個食左兩碗,酸酸甜甜,冷麵夠凍食落係爽嘅😚 極力推介大家一定要試下 🤪仲有好多海鮮可以揀黎燒,有生蠔、帶子、扇貝、蝦、魷魚圈等等 😆個人最推介帶子 值得encore!因為好鮮甜!扇貝都大大粒咁,食海鮮食到飽👍🏻😆之後last order 仲有高質韓國雪條可以揀!我揀左椰子味🤤 食完兩個鐘都已經好飽!7點食到9點 但特價時段都仲係好多人 出面仲有人等緊😂
扇貝都大大粒咁,食海鮮食到飽👍🏻😆