2024-02-29 547 瀏覽
今日去咗尖沙咀呢間恐龍主題嘅親子餐廳度食晚飯 雖然話親子餐廳有好多小朋友嘅玩具玩 但係同時都有啱大人玩嘅board game 啱曬同朋友慢慢嚟食嘢傾計磨時間 而且感覺呢度都幾適合包場做生日派對見到餐牌有兩個價錢 一個係正價 另一個係會員價 後尾聽店員介紹原來入會唔使錢 只需電話號碼就可以有折 咁就更加抵食白酒忌廉煮青口 作為一個開胃嘅前菜 個汁算係做得幾唔錯 可以帶出青口嘅鮮味招牌西班牙海鮮飯 佢有大portion同細portion 我哋叫咗個細 但係份量已經非常夠 而且海鮮好足料 有大蝦 青口 蜆 帶子 魚肉等等 西班牙飯嘅口感唔錯 軟硬適中 蕃茄汁嘅稠結度同味道都啱啱好多重辣味香腸Pizza Pizza係薄批 餅底非常香脆 面頭嘅芝士好軟滑而且可以拉芝 配埋辣香腸 裏面仲有菇菌 好味又香口 青檸百香果梳打 味道唔會過甜恐龍樂園雜果賓治 佢除咗係一杯好經典嘅雜果賓治之外 裏面仲有啲恐龍造型嘅啫哩 非常可愛杏仁牛角窩夫雪糕 牛角窩夫係新鮮焗起 非常酥脆 窩夫熱辣辣配上凍冰冰嘅雲呢拿雪糕 冰火交融 面頭灑上杏仁片同埋朱古力醬 味道非常夾朱古力味熔岩火山 賣相真係好似熔岩火山咁 烤熱咗嘅

青檸百香果梳打 味道唔會過甜

朱古力味熔岩火山 賣相真係好似熔岩火山咁 烤熱咗嘅酥皮包淋上朱古力味嘅Cream 在灑上朱古力粉 啱曬小朋友口味

埋單店員仲同我哋講原來呢度有積分制 每消費滿20蚊就有1分 5分可以夾公仔 15分可以扭扭蛋 仲可以換其他恐龍禮品例如恐龍Lego模型 我哋就用咗啲分嚟夾公仔 真係夾到一隻恐龍仔 過程好滿足 又有玩具玩又有公仔夾仲有好嘢食 相信小朋友嚟會更加開心