2020-12-25 549 瀏覽
«1224»精美丼飯便當 吞拿魚多到似肉餅!🍱﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣呢間好大驚喜!本身中過太多次伏,唔敢亂試啲細細間嘅日式餐廳,但見佢啲款好吸引又平喎,當見到便當實物直情心心眼,包裝得勁靚!連個外賣袋同筷子袋都有設計過,係着和服嘅招財貓,成件事都好日式👘🎌▷香蔥吞拿魚腩飯 $68▶角切魚生飯 $52兩款丼飯我同朋友都畀好高評價🙆🏻‍♀️ 除咗包裝得好靚仔之外,魚生嘅味道同質素都唔差~角切魚生調咗味,咩都唔使落已經好食,而且都食得出啲魚肉本身嘅味道,唔會話啲魚味好差先要用調味去掩蓋。蔥吞拿魚飯性價比好高🤣 嗰舊吞拿魚多到成塊肉餅咁(朋友直接稱佢為肉餅飯)😙 吞拿魚有少少筋,不過食落有軟綿綿嘅滿足感,同埋個魚味都係突出嘅!幾鍾意佢除咗本身嘅魚生之外,仲配咗粟米中華沙律同蒜味螺肉,我勁鍾意食呢啲配菜🤪 加完成個感覺都豐富咗好多,唔會食嚟食去都係個隻味,正!除咗丼飯仲有唔同嘅壽司拼盤,好啱聖誕聚餐買嚟食,而且店內仲有免費聖誕卡拎💌 收埋喺聖誕襪度so sweet🥰小店超級唔起眼,我搵個陣行到過咗龍都唔覺,開正喺住宅區又唔近鬧市,本來做街坊學生生意,但又撞正停課搞到生意麻麻,加上新開
«1224»

精美丼飯便當 吞拿魚多到似肉餅!🍱
﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣

▷香蔥吞拿魚腩飯 $68

▶角切魚生飯 $52

小店超級唔起眼,我搵個陣行到過咗龍都唔覺,開正喺住宅區又唔近鬧市,本來做街坊學生生意,但又撞正停課搞到生意麻麻,加上新開嘅冇乜人知道,如果大家喺附近都可以去支持下!🎄💛

﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣
御守壽司