2021-11-10
天氣開始涼, 便想著燒肉打邊爐, 能滿足我們的要求找到了這間校長燒肉放題放題任吃, 可以與好友大吃一頓😍荃灣分店很大, 亦不覺得有油煙味👍🏻服務員亦很有耐性跟我們解說, 燒爐亦放了牛油紙, 牛油紙每隔一段時間服務員會幫忙換, 很貼心而且比相像中多東西, 有熱食區, 甜品雪糕區, 火鍋燒肉區, 前菜區, 飲品區, 點心區, 竟然還有刺身壽司區, 基本上想食什麼也有!第一時間先去刺身區拿大大隻的紅蝦及三文魚, 超新鮮, 又鮮甜👍🏻之後我們便向燒肉區出發, 大量肉類任夾, 不同口味牛類、羊、豬、雞、腸仔、多春魚、丸類,個人最及雞翼, 土匪, 蒜容雞翼味道最正!另外牛油什菌和牛油粟米也一碗碗分開給我們燒😋再拿了一個火鍋打邊爐, 湯底亦有4款可以選我最愛食魚皮及響鈴, 瘋狂吃😋飲品也是任飲, 連啤酒也有食到咁上下便拿了些熱食, 豆豉鯪魚抄油麥菜, 連蒸魚也有夠獲氣, 不過實在太多野食, 只吃了一點點其實點心也想食, 只是肚子沒有位了飽了當然要留位食雪糕甜品一早便留意到有榴槤雪條, 當然要試一試佢很香榴槤味, 還有乳酪雪糕是不能少的今次是士多啤梨味, 十分消濟很少地方可以一次過食齊咁多野, 岩哂我
放題任吃, 可以與好友大吃一頓😍
荃灣分店很大, 亦不覺得有油煙味👍🏻
之後我們便向燒肉區出發, 大量肉類任夾, 不同口味
另外牛油什菌和牛油粟米也一碗碗分開給我們燒😋
再拿了一個火鍋打邊爐, 湯底亦有4款可以選
我最愛食魚皮及響鈴, 瘋狂吃😋
飲品也是任飲, 連啤酒也有
食到咁上下便拿了些熱食, 豆豉鯪魚抄油麥菜, 連蒸魚也有
夠獲氣, 不過實在太多野食, 只吃了一點點
其實點心也想食, 只是肚子沒有位了
飽了當然要留位食雪糕甜品
一早便留意到有榴槤雪條, 當然要試一試佢
很香榴槤味, 還有乳酪雪糕是不能少的
今次是士多啤梨味, 十分消濟
很少地方可以一次過食齊咁多野, 岩哂我地肚闊眼窄, 大滿足