2008-10-01 16 瀏覽
第一次食呢間,間隔OK~頭盤一開始order o左個刺身船and壽司。刺身有十款,夠新鮮又有特價~唔錯!而壽司只試了幾款。值得一讚的是大拖羅,水準之上!海膽合格,但玉子就可以不用試了~ 接著點了三款熟食。首先是金馬倫卷,用麵包包芝士炸OK有芝士味~但略嫌件數少了點。跟著自覺得是今晚最好的...芝士免治雞。瓦煲上燒汁底,免治雞扒上加上芝士,賣相以經唔錯,誰不知內裡還有驚喜~用匙羹切開發覺完來裡面包有生雞蛋,一口充滿雞肉雞軟骨加上雞蛋的滑溜,口感一流~還充斥著濃濃的芝士燒汁味,十分滿意!最後來的是燒池魚。燒得有水準,肉香夠味~GOOD!! 美中不足的還是有~九月份特價的雪場蟹腳竟然無晒,都幾失望~不過服務算唔錯,加水密,有禮。呢度平返分啦~~下次值得再來!!
第一次食呢間,間隔OK~頭盤一開始order o左個刺身船and壽司刺身有十款,夠新鮮又有特價~唔錯!而壽司只試了幾款。值得一讚的是大拖羅,水準之上!海膽合格,但玉子就可以不用試了~
金馬倫芝士卷~
正~自家製燒汁芝士免治雞