2020-05-18
成日都食麻辣火鍋 渝味曉宇真係首選!原本打去銅鑼灣嗰間訂嘅星期六,不過當日打去都冇曬位 陰公豬!不過好彩都有職員聽電話,所以未至於錯過美食,於是乎就去左灣仔QRE 6樓喇。 如果唔係住附近,或者番工喺合和嗰頭,地理位置有少少🤏輸。 首先我去book, 好快就有人聽電話啦,而且好有禮貌 感覺好好,欣賞呀!入到去門面好清潔,有消毒濕紙巾,清新噴霧方便客人使用。佢亦都準備咗垃圾桶被客人丟口罩😷,細心,加分!食物方面好好,只係嗰日啲萵苣賣唒😟阿門⋯⋯推介$78 海蟶子,季節限定,放麻辣火鍋一樣鮮美,唔洗成日食蝦同蠔。細心的店員經常幫客人換碟,🤓被關懷了!渝味曉宇其實貴貴地, 不過啲同事服務態度好好,所以個心都舒服😌不過可以加番啲信用卡優惠俾個9折;又或者派下coupon啦,等我哋啲friends可以個心再舒服多少少🤏
食物方面好好,只係嗰日啲萵苣賣唒😟阿門⋯⋯
細心的店員經常幫客人換碟,🤓被關懷了!