2012-09-08
今日(8-9-2012 Sat)朝早同男友起身後又去食早餐,我冇idea去邊間食,佢就話美心,是但啦.今次佢出o左啲新o野,我就試吓$22.00o既南瓜魚柳湯米,飲熱奶茶.呢個一睇,南瓜同魚柳o既份量得好少,食吓,南瓜蓉裡面有啲啲肉,味道唔太甜,魚柳係食到有魚味,米粉唔過腍,可惜一樣係好少,少到我夾o左兩撮都已經冇o左半碗,成個湯米都冇乜味,只係味精湯有味.份量同味道適合冇胃口o既病人或纖體減肥人士.而熱奶茶依然係咁差,茶味唔夠同o鞋口.而男友就以$25.00/26.00買o左沙爹牛肉通粉,配火腿炒蛋厚牛油方包,要凍檸茶.佢呢個份量多啲,我試o左佢o既通炒,唔過腍有啲硬,不過可以接受,開磺唔知以為佢o個碗係牛扒通粉,牛肉大件到呢,佢食落,話牛肉韌.我又試啲炒蛋,都幾嫩滑o既.服務:收銀明顯改善o左,大大聲叫早晨,不過原來我o個個係要返埋位等,佢冇同我講只係圈住個No.,我去到等攞餐,個職員同我講等叫No.,點知我行到埋位未坐低就叫我o既No.味道分係.2.5分
而熱奶茶依然係咁差,茶味唔夠同o鞋口.
服務:
味道分係.2.5分