2019-03-10 243 瀏覽
是日同男朋友落樓食飯,因為落住雨都無乜心情諗去邊度食,行左去hysan, 望下有咩食,見到依間新開食鰻魚飯又可以試下喎!咁就上12樓喇,我地都算早食6點零已經都有d人係度。入到去見到成間野得一個侍應?又做知客又做樓面落單收銀傳菜😱我諗大家唔好expect有咩服務。咁我地都叫左個鰻魚上(其實佢只係得唔同份量同grade既鰻魚飯)依個算係中上既,畢竟未食過唔敢叫太好。另外叫左個涷蕃茄、鰻魚冷豆腐、泡菜。鰻魚飯講明係白飯任加,男朋友叫多碗白飯,不過唔會有汁,所以最好一開始加定。冷豆腐比我想像中差,無乜汁同埋我expect佢係芝麻醬,點知係鰻魚汁,但好淡。鰻魚係ok既不過d骨都幾大條下我都要吐出黎。食食下成條人龍出現左,我地食完快快手走人。其實依間唔算話係好好食,可以等無乜人既時候黎試都ok,但唔會刻意黎排隊。
另外叫左個涷蕃茄、鰻魚冷豆腐、泡菜。
鰻魚係ok既不過d骨都幾大條下我都要吐出黎。
食食下成條人龍出現左,我地食完快快手走人。