2019-04-20 55 瀏覽
今日同番茄怪黎一齊潮拜雜誌推介嘅番茄濃湯麵。原來除左番茄,仲有沙爹都係師兄推介。見小食只係$28,諗住好細份,所以一口氣叫左4個lol 兩個沙爹一黎到,就聞到好香,而微辣嘅沙爹加埋慢煮豬腩肉肥瘦適中,香口惹味,栢葉好爽好入味。兩個炸物紫菜墨丸同墨魚蝦條; 外皮香脆,內裏彈牙,配湯面食一流!重點來了 肥仔order左豬頸肉番茄湯烏冬,仲要加炒蛋。炒蛋有水準 好滑! 豬頸肉同豬腩肉都似有預先煎香再放湯咁, 林滑好味!而番茄湯果然係舖頭名物, 足料, 仲落埋洋葱, 個湯甜甜地, 唔會好酸, 我地仲覺得似羅宋湯tim 😂最愛食牛嘅我又點會錯過 呢個全牛組合犇犇有禮, 姐係牛面脥, 牛坑腩, 崩沙腩!個人最喜歡牛面脥,肉質腍滑,牛肉香非常濃郁,亦都份量十足👍🏻野飲我地要左桂圓紅棗山寄生茶同檸檬雪梨露,清熱解渴!

今日同番茄怪黎一齊潮拜雜誌推介嘅番茄濃湯麵。

重點來了

野飲我地要左桂圓紅棗山寄生茶同檸檬雪梨露,清熱解渴!