2018-05-22
叁茶陸飯精緻美味正宗台灣菜今日婆婆同我一齊帶埋仔仔女女一齊出荃灣IEKA買新廚具同餐具!行到腳仔軟..買完哂野就搵地方開餐..帶住兩個小朋友又拎住咁多野更係要坐得舒服鬆動d啦!行左一個圈婆婆就決定食叁茶陸飯!佢地有午市套餐!仲包餐飲添!我地叫左兩個午市套餐加左個甜品!呢度環境真係好舒服,空間好大!仲有BB椅同BB餐具添!真係好貼心呢!我地叫左祕制糖醋魚柳飯套餐同主廚推介紅燒牛肉麵套餐!餐飲我地都叫左凍彰化茉莉綠茶!甜品叫左黑糖芋圓仙草凍!祕制糖醋魚柳飯套餐糖醋魚柳份量超級大!真係成條魚柳!酸酸甜甜!好惹味!套餐仲有配前菜!半份豆角!酸瓜!凍白蘿蔔、紅蘿蔔!同一碗個白飯!$68有野飲同咁大份量既套餐真係好抵食!!主廚推介紅燒牛肉麵套餐同樣配左前菜!半份豆角!酸瓜!凍白蘿蔔、紅蘿蔔!紅燒牛肉好炆得好林!好入味!麵條彈子爽口!湯底入味!凍彰化茉莉綠茶第一眼見到就覺得!嘩!好大杯啊!婆婆話好似啤酒杯!清新茉莉花香!綠茶味香濃!甜品黑糖芋圓仙草凍!有黑糖芋圓、仙草、紫米、綠豆、珍珠!同樣大大碗!四個人都食唔哂成台野食!總括:餐廳環境舒適!食物高品質!服務細心!我地一入黎店員就主動幫我地拎兩張BB
祕制糖醋魚柳飯套餐
主廚推介紅燒牛肉麵套餐
凍彰化茉莉綠茶
甜品黑糖芋圓仙草凍!
總括:餐廳環境舒適!食物高品質!服務細心!我地一入黎店員就主動幫我地拎兩張BB椅!我會再來的!