2023-10-15 46 瀏覽
上次去過觀塘個間神山拉麵覺得都幾抵食,咁啱今日早收,就約埋朋友仔食埋尖沙咀個間😆。由於係平日又比較早去到,都唔使等位😁呢度間舖雖然比觀塘個間細,但感覺裝飾精緻。今次都想試一d上次冇食既野😋神山豚燒叉燒沾醬麵上次已經試過豚角,今次試叉燒🤪沾醬同樣濃郁,叉燒燒得很香🥹叉燒面既汁分佈均勻,燒得洽當剛好,差點想問可否單點一塊豚燒😂神山湯餃子食麵配餃子乃一流之選😁,所以今次照叫😜九條蔥豚肉串唔好睇佢好似好細咁,其實都幾飽肚。豚肉串燒得好香,再加上面頭既佐料粉,夾埋好惹味😋牡蠣五輪燒餅一黎到個樣好靚❤️打卡一流。內涵非常之充足,牡蠣同好多巴蔬菜係裏面。醬汁充裕,同裏面既菜互相補足,唔會有好漏既感覺😁蜜桃焙茶 & 蘋果汁上次飲過蘋果焙茶覺得唔錯🤭所以今次照點焙茶,改點蜜桃,都一樣ok。唔會死甜,有桃味之餘,亦有好香茶味😌

由於係平日又比較早去到,都唔使等位😁
呢度間舖雖然比觀塘個間細,但感覺裝飾精緻。
今次都想試一d上次冇食既野😋

神山豚燒叉燒沾醬麵

神山豚燒叉燒沾醬麵
上次已經試過豚角,今次試叉燒🤪

神山湯餃子

神山湯餃子
食麵配餃子乃一流之選😁,所以今次照叫😜

九條蔥豚肉串

九條蔥豚肉串