餐廳: 牛角日本燒肉專門店 (德福廣場2期)
資訊:

2010-12-26 19 瀏覽
話說見到蘋果介紹, 又見到係openrice人氣上升咁..咁就心郁郁黎呢度食野, 原本20號已經打電話去訂台, 不過已經full book..咁就諗住到時再早d去等位或者早d食左先算..咁聖誕節當日就5點10分去到, 已經排左一小條隊咁都無所謂啦, 照排, 因為佢話6點鐘就會放人入去..加上自己滿心期待..無所謂..企一陣唔駛死..6點鐘終於放人入去, 萬幸我兩丁友可以排到入去, 皆因最少排左6行隊人多到難以置信, 入到去好快手就叫野食..因為佢d傳單上面寫住話特上和牛牛助肉係數量限定..咁唔理三七廿一就叫定兩客先, 另外仲叫左厚燒牛舌, 王樣腹胸肉, 腹胸肉, 香蔥油牛肋肉..石鍋牛肋肉湯飯, 香蔥溫泉玉子飯同埋泡菜盛合, 兩杯白梳打係咁多..先講ok既, 佢服務真係ok, d waiters係有禮貌的, 而且環境都ok..兩個人俾張四人台我, 而且黎野食既速度非常咁快再講食物..一個字『差』肉既質素首先就唔好, 份量細..每一碟其實係一人份, 可能我大食啦下..而且醬汁係『渣』, 如果食過日本既六歌仙, 拎黎比大概係幼稚園同大人比..再講泡菜, 完全好似係外行人做既..之於個湯飯,
話說見到蘋果介紹, 又見到係openrice人氣上升咁..
咁就諗住到時再早d去等位或者早d食左先算..

咁聖誕節當日就5點10分去到, 已經排左一小條隊
咁都無所謂啦, 照排, 因為佢話6點鐘就會放人入去..
加上自己滿心期待..無所謂..企一陣唔駛死..

人多到難以置信, 入到去好快手就叫野食..
因為佢d傳單上面寫住話特上和牛牛助肉係數量限定..

再講食物..一個字『差』

再講泡菜, 完全好似係外行人做既..
之於個湯飯, 一人3啖飯, 咁就無晒..而且味道? 同吉野家落多d牛肉汁無乜大分別..
唯二可取係個玉子飯, 不過紫菜飯加隻溫泉蛋要做得唔好食其實都好難
仲有杯野飲係ok架囉..

埋單兩位643蚊..
同樣價錢係尖沙咀食既話起碼都唔會食到無胃口..
請我都唔會再食呢間野..
2010-12-25
50 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
聖誕節