🏮朋友食過話好有日本風,好似置身於喺日本🇯🇵雲丹沙律杯,賣相超靚🤩有靚海膽鮮帶子放係沙律上面,見到呢杯沙律已經好開胃,下面底仲有黑醋汁伴沙律令我好想快啲上第二度菜😂因為太吸引我個胃啦🤣好味🌟🌟🌟🌟🌟🍣極上壽司盛合,呢個正丫有我鐘意食嘅放晒係度😝三文魚子壽司,海膽壽司,帆立貝壽司,墨魚壽司,三文魚壽司,左口魚裙邊壽司😚好新鮮好味🌟🌟🌟🌟🌟🦞龍蝦三點刺身😍龍蝦刺身真係係香港好少食,多數伊麵底🤣呢個刺身超鮮甜,隻龍蝦仲郁,新鮮度真係滿分👍🏼油甘魚切得勁厚👌🏼又係滿足滿分滿意🥹好味🌟🌟🌟🌟🌟💯🦀味噌蟹甲羅呢個係我食甲羅燒最好食,係計埋去日本食喎😂味道調教得剛好,仲有飛魚子撈埋一齊,食落一粒粒爆炸咁嘅口感,超正👍🏼好味🌟🌟🌟🌟🌟💯🦪浜燒盛合,燒帶子要飲埋燒出嚟嘅汁,因為嘅鮮甜味可以連同帶出,蠔個尺寸同我隻手差唔多大,勁大隻燒出嚟縮埋就唔會太細粒,嗰種飽滿咁係個厚度莫名其妙嘅開心😌好味🌟🌟🌟🌟🌟🍤海鮮天婦羅入邊有番薯炸蝦炸麵,炸到脆卜卜自己再放七味粉,真心同日本食無分別😝好味🌟🌟🌟🌟🌟🥩鹿兒島A4和牛鍋一啲都唔嚟俾平嘢🤩和牛超級好,食證明真係A4👍🏼蔬菜好食個重點係因為個湯底超正,我飲咗兩大碗😝好
🏮朋友食過話好有日本風,好似置身於喺日本

好味🌟🌟🌟🌟🌟💯

🍡甜蜜小丸子好甜,啱晒食完味增令到個味蕾可以平衡返,大滿足感

🚻店內有獨立男女廁
🪑目測坐位50人