SOGO最近有感謝祭,所以就同咗男朋友去銅鑼灣行街。行到咁上下見有啲肚餓,我哋就去咗覓食。見到呢間鳥森嘅串燒好似好好食,所以就去咗食。------------------------------我同男朋友都係選擇困難症嘅人,所以我哋就揀咗mori set🤩🤩。------------------------------雞胸軟骨串自己本身係一個幾鍾意食雞軟骨嘅人,所以我幾鍾意食個雞胸骨串。佢呢個雞胸骨仲有少少肉,可以食到兩種唔同嘅口感。😆😆雞頸肉串呢個雞頸肉串真係好好食,啲肉質好軟冧冧,仲有雞嘅油脂味,簡直一流。😍😍惠比壽梅子雞胸一般雞胸肉都好鞋,但呢個一啲都唔鞋,咬落去仲有好多肉汁bi出嚟,出乎意外地好食。🤩🤩雞掌心串我係超級鍾意食雞腳,所以我見到呢個嘅時候好期待。食落脆卜卜咁,幾好食。🔥牛舌芯超級重牛味!仲要軟淋淋,唔會硬。仲有兩隻醬可以點嚟食。😋白布烏冬呢個烏冬同普通嘅烏冬唔同,佢真係好似一塊布咁。呢個烏冬相對地比較清淡,食完啲濃味嘅串燒,再食啲清淡少少嘅嘢真係一流。☺️☺️雞湯呢個雞湯飲落好有雞味,而且飲完之後你會個嘴唇有種黏口嘅感覺,好正。飲得出真係真材實料。😋😋---------
雞胸軟骨串

雞頸肉串

惠比壽梅子雞胸

雞掌心串

牛舌芯
超級重牛味!仲要軟淋淋,唔會硬。仲有兩隻醬可以點嚟食。😋

白布烏冬

雞湯

估唔到咁都俾我哋即興搵到一間咁高質嘅串燒店。🥰