2019-12-10
呢間Cafe以前係觀塘開🤣獵狗已經深深地愛上 每次做完yoga都會同朋友去食Brunch🤤🥰同埋飲 Rose latte 直到有一日去到見唔到去開門我心唸...咁好食都會執 原來係搬左去荃灣即叫野獸車我去 嘆返個靚brunch -灸燒煙三文魚黑松露 Egg Benedict $88完全唔可以睇小呢個 Egg Benedict食過最正呢間多士上面有流心蛋蛋 炒香左既菇菇 仲有一個好魔力既蛋黃醬平時我會怕好膩 但呢個蛋黃醬一d都唔膩好清新加埋煙三文魚少少咸香 係絕配啊仲有黑醋沙津 開胃到爆-澳洲草飼牛肉漢堡+薯格 $95唔係講笑 個口無返咁上下大真係咬唔到野獸就唔同啦!咬得到而且無難度不過肉味都係太Juicy食到一手都係薯格我每一次食都係脆卜卜 熱辣辣搬左店味道都係無變 keep住水準高!- Rose latte 跟餐加 $5第1次飲過之後每次黎都係叫呢個唔會太甜 完全有玫瑰味 而且上面仲有d玫瑰碎碎影相一流少女味爆哂出黎-雖然今日無叫但係...中東烘包配番薯條 Egg Benedict 之後既第2最愛-呀~其實我未係呢間cafe度食過晚餐嫁我每次都係好滿足咁食個brunch 希望下次有機
呢間Cafe以前係觀塘開🤣
唔係講笑 個口無返咁上下大真係咬唔到
野獸就唔同啦!咬得到而且無難度
不過肉味都係太Juicy食到一手都係
薯格我每一次食都係脆卜卜 熱辣辣
搬左店味道都係無變 keep住水準高!
Rose latte 跟餐加 $5
Rose latte
呀~其實我未係呢間cafe度食過晚餐嫁
我每次都係好滿足咁食個brunch
希望下次有機會食晚餐喇
同埋其實我係度扭左野獸好多次好想食你整ge Egg Benedict ah
你試下整唔整到咁正喇 好想食啊
#TheBase #真心推介 #EggBenedict #支持小店