2021-06-16 40 瀏覽
今日突然落大雨,接咗老公收工之後就喺附近搵食,聞到好大浸韓燒味,所以就吸引咗我哋啦。揀咗佢厚切帶骨肉眼扒套餐,另外再叫咗兩款特飲。甜蜜芒果梳打同埋西瓜梳打。個套餐都有唔同類型嘅燒肉,每款肉都已經醃咗味,所以就是燒完之後唔點醬都有味。厚切肉眼扒見到咁大塊其實都有啲擔心唔知點燒,因為最怕就係出邊燒lon咗,但係入邊唔熟。當我哋少整呢塊肉眼扒嘅時候,好在職員主動上前幫我哋燒,佢亦都好耐心咁燒,燒出嚟效果好唔錯,如果自己燒一定笑唔到咁好。另外仲有呢啲免費嘅前菜,都係可以再加嘅,除咗個沙律唔可以再加。個沙律呢就係用一啲有柚子味嘅胡麻醬,酸酸甜甜幾特別。除咗個西瓜梳打有啲似藥水味之外,其他食物全部都過得去嘅。另外特別就係幫啲燒肉嘅職員值得一讚,服務好又好禮貌。