夜晚係荃灣行街,突然想食日本野,就去左位於荃灣千色滙既古今二🤗鋪頭裝修行日式簡約風,座位都算多,夜晚8點幾walkin唔洗等位即入😬首先緊係叫番個紅龍卷啦!佢係由吞拿魚同炸蝦組成,配合埋個醬,口感豐富多變,有層次得黎又唔突兀,好味道,值得一試!😋😋😋燒三文魚頭🐟亦係我好鍾意食既,感覺唔錯,keep到水準!咁點都要叫番個飯飽下肚既,番左全日工都好餓🥲 呢碟蟹膏帶子炒飯, 都有好多粒迷你帶子, 不過同普遍成日遇到嘅蟹膏炒飯一樣。。。 蟹膏味真係唔太突出🤔唔係好食到有蟹膏。。。😂最後呢個燒牛舌,伏!! 佢用咗好多調味而令到我完全食唔到牛舌應有既味道, 而且佢嘅醬汁亦都好怪好油。。。 我寧願佢俾塊檸檬俾我🥴Overall黎講, 呢一間真係出名卷物做得好,其他就真係普普通通唔試都冇蝕底

燒三文魚頭🐟亦係我好鍾意食既,感覺唔錯,keep到水準!

2021-12-14