2025-07-02
我就叫左香噴噴嘅豬骨窩湯底,未打邊爐都已經想飲多幾碗湯,夠晒滋潤!🤤佢嘅火鍋放題包左好多野,首先會有一份極級牛頸脊,然後仲有海🥩極級牛頸脊:身為食肉獸嘅我,當然唔會放過佢哋嘅牛肉啦!啲肉質都好新鮮,淥兩淥就熟,入口即溶,油脂分佈平均,食到停唔到口!🦐海鮮盤:鍾意食海鮮嘅朋友仔一定會勁開心,佢個海鮮盤好豐富呀!有齊晒蝦、帶子同青口,全部都好新鮮,好鮮甜!🐟刺身盤:估唔到任食火鍋都有刺身食!有三文魚同希靈魚,全部都好肥美,夠晒新鮮!🐟鮑魚鵝掌:鮑魚口感彈牙,真係抵到爛!🥟至尊水餃王:水餃大大隻,食落去似雲吞,餡料好足,皮薄餡靚,一咬落去肉汁爆晒出嚟,真心推介!出面仲有好多火鍋配配料可以任拎,想食肉都可以係點單紙寫底。飲品方面佢都好多選擇,我特別鐘意佢嘅酸梅湯,酸酸甜甜好好味。
佢嘅火鍋放題包左好多野,首先會有一份極級牛頸脊,然後仲有海
🐟鮑魚鵝掌:鮑魚口感彈牙,真係抵到爛!