呢一日同尖沙咀返工嘅朋友食Lunch,之前嗰晚大家諗食咩嘅時候,不約而同話想食呢間!仲要見到OpenRice有得book位,所以即刻book咗~準時去到,間舖頭喺金馬倫道地舖唔難搵~ 午餐幾抵食,大部份都係$58-$99,有個最貴都係$199。我揀咗 #壽喜燒風A5和牛丼定食 $68定食跟咗麵豉湯、沙律、飯我嗰個係職員幫手燒,佢問我鍾唔鍾意熟啲脆脆哋,定要生啲,我最尾揀咗要脆脆地😂職員即刻喺面前燒🤤 燒到個邊有少少燶,個牛勁香口好食!仲要跟咗蘭王蛋,撈牛肉撈飯一流,最尾成盒飯啪晒🙉朋友叫咗個 #四品燒肉定食 $99呢個定食有牛、雞、豬,本身以為四品係四個牛嘅唔同部位,所以有少少失望咗~呢個反而係要自己燒😂 有舊牛仲要半舊都係肥膏🫢我嗰個壽喜燒風A5和牛丼定食唔錯,尖沙咀地段,呢個價錢好抵,味道又好,可以encore!!!

準時去到,間舖頭喺金馬倫道地舖唔難搵~

我揀咗 #壽喜燒風A5和牛丼定食 $68
定食跟咗麵豉湯、沙律、飯
職員即刻喺面前燒🤤 燒到個邊有少少燶,個牛勁香口好食!
仲要跟咗蘭王蛋,撈牛肉撈飯一流,最尾成盒飯啪晒🙉
四品燒肉定食

朋友叫咗個 #四品燒肉定食 $99