2009-05-03 80 瀏覽
今天一行四人來, lunch原來有10度菜1. 皮旦+ 分皮+ 壽司拼盤 : wasabi 好好食, 分皮的酸汁令到我們清曬成碟野.2. 點心盤 : 唔好食, 如果唔係用之前既酸汁點, 我唔會食得曬,3. 羅白蒸旦白 : 無咩味, 麻麻.4. 咖哩魚旦牛丸 : 好辣好似真魚旦牛丸, 好食.5. 蒸飯: 很軟的飯跟咖哩汁一起食, 好好味.6. 多士:沒有食, 因為覺得太行.7. 湯: 很濃很甜的mushroom soup.8. x燒炒青瓜 : 味道偏甜, 不是我喜歡的味道9. deep fried 蟹餅 - 食下去原來是2片豆腐來的, 幾香口的.10. 桂花糕: 是我食過最好食的桂花糕.很老實說, $168 食以上的東西我覺得是貴的, 太多花巧太多deep fried 及人造味道及色素, 我覺得不太健康. 如果可以的話, 我只會訂佢地的桂花糕.另外, 因為今天去到既時候得3張台, 所以d waitress不停來問我地仲要唔要d食物, 我覺得有點煩.
今天一行四人來, lunch原來有10度菜

3. 羅白蒸旦白 : 無咩味, 麻麻.
4. 咖哩魚旦牛丸 : 好辣好似真魚旦牛丸, 好食.
5. 蒸飯: 很軟的飯跟咖哩汁一起食, 好好味.
6. 多士:沒有食, 因為覺得太行.
7. 湯: 很濃很甜的mushroom soup.
8. x燒炒青瓜 : 味道偏甜, 不是我喜歡的味道
10. 桂花糕: 是我食過最好食的桂花糕.