餐廳: 渝痴漁醉
資訊:

2021-09-12 2022 瀏覽
今日去銅鑼灣shopping行完街已經晏晝 就睇吓附近有咩食啦見到呢間渝痴渝醉有下午放題 都只係$88位(2位)起咁抵食就俾佢吸引咗🤪.🌟烤魚放題 ($88)午市嘅放題有四款 有雞煲、烤魚、肉骨茶煲、胡椒豬肚雞煲🍲任選一款 而用餐時間就有90分鐘.烤魚可以選擇麻辣或者酸辣做湯底今次我地就揀左小麻辣🌶鍋入面預先放左一條魚 都幾大條🐟條魚嘅外皮煎得香脆 相信係先走油再落湯所以一啲都唔會腥 魚肉亦都好實淨食完魚之後仲可以無限追加火鍋配料同啤酒汽水任飲😋.火鍋配料有好多選擇例如有肥牛、豬腩肉、各種肉丸、芝士腸、菜、菇、薯粉、寬粉等等肥牛同豬腩肉肥瘦適中 而且切到細細塊可以食多啲🤤薯粉同寬粉吸晒啲辣湯仲好入味飲品都好多選擇 例如啤酒🍺、汽水🥤同紙包飲品🧃啱晒我哋食辣野用黎解渴.🌟麻辣無骨鳳爪 ($32)見到餐牌有好多選擇 口痕嘅我地又叫多咗兩碟試吓鳳爪爽脆 而且仲有麻辣味 都幾辣下.🌟孜然牛肉 ($88) 牛肉微微辣煮得好腍仲食到滿滿嘅孜然粉包住牛肉 夠晒惹味.其實餐廳仲有其他午市嘅蒸飯、粉麵套餐唔想食咁多嘅朋友都可以有放題以外嘅選擇另外職員都好細心同有禮貌 呢個價錢真係好抵食😚
今日去銅鑼灣shopping
行完街已經晏晝 就睇吓附近有咩食啦
見到呢間渝痴渝醉有下午放題 都只係$88位(2位)起
咁抵食就俾佢吸引咗🤪

🌟烤魚放題 ($88)

午市嘅放題有四款
雞煲、烤魚、肉骨茶煲、胡椒豬肚雞煲🍲
任選一款 而用餐時間就有90分鐘

食完魚之後仲可以無限追加火鍋配料同啤酒汽水任飲😋

火鍋配料有好多選擇

肥牛同豬腩肉肥瘦適中 而且切到細細塊可以食多啲🤤

薯粉同寬粉吸晒啲辣湯仲好入味

飲品都好多選擇 例如啤酒🍺、汽水🥤同紙包飲品🧃
啱晒我哋食辣野用黎解渴
🌟麻辣無骨鳳爪 ($32)

見到餐牌有好多選擇 口痕嘅我地又叫多咗兩碟試吓
鳳爪爽脆 而且仲有麻辣味 都幾辣下
🌟孜然牛肉 ($88)

牛肉微微辣煮得好腍
仲食到滿滿嘅孜然粉包住牛肉 夠晒惹味

其實餐廳仲有其他午市嘅蒸飯、粉麵套餐
唔想食咁多嘅朋友都可以有放題以外嘅選擇
另外職員都好細心同有禮貌 呢個價錢真係好抵食😚