招聘中
應徵
薪金面議
13天前
餐廳: 渝味曉宇重慶老火鍋 (創紀之城五期)
優惠: 食飯可賺里兼用里?立即訂枱吧!
條款及細則:
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束
2020-11-26 3224 瀏覽
上星期新開張時試過妹妹跟同事試過一次一人火鍋,覺得味道不錯。於是約埋今個星期一齊再食過。差唔多3點去到,無乜人有卡位座.我點了菌湯 (湯底免費),套餐價錢$98,再加安格斯牛$20,合共$118(未加一)。餐入邊好多都有2份或粒,2件如蟹柳,腸仔,蝦。一份的是腐皮,豆腐,牛丸,芝士丸最後有半份烏冬。糠水應該坐低就有,最後食食下發覺無俾我地,食完野問待應之後有補俾番我地。糠水有紅棗同一條條野,甜甜地咁唔算好好味,未試過可以一試。湯底味道ok,再濃小小更好。如果想要鴛鴦自鍋,自己點湯時留意清楚,唔係佢只會俾1款湯你.美國安格斯優質肥牛肉類牛肉只得4 片,仲要有1塊係碎到一開3塊,肉味有的,但係加20元只換來4小片,感覺唔太抵啦!菜就洗得乾淨的。金菇呢係無5條,好孤寒。。。豆腐就唔太吸到湯。蟹柳唔係果d散修修一淥即散同假味,腸仔都唔係Cheap野。蝦肉質彈牙,蝦味就無乜,唔係霉Dum Dum就歸納去好果邊囉!丸子有牛丸同芝士丸,質素平平。烏冬係稻亭,滑溜的,只係得半個唔夠喉。妹妹叫飯好細碗仲要無米香,我寧願食烏冬新張期內可任飲無酒精飲品飲品包1杯,飲左洛神花茶,我覺得個味似山渣多過洛神花唔太

美國安格斯優質肥牛

新張期內可任飲無酒精飲品

飲品包1杯,飲左洛神花茶,我覺得個味似山渣多過洛神花唔太喜愛啦!由於新開張可以免費任P飲無酒精飲品,(都係可樂,豆漿,加多寶,水等等。。。)我就叫左罐加多寶清熱,妹妹就要豆漿,叫左佢勁後悔,第一大陸製造,第二有花生味道太古怪,她飲左幾啖放棄左。

總結:食物質素唔差,份量偏小。服務好,環境舒適,未食過可以一試

2020-11-26