2021-12-31 59 瀏覽
平日夜晚約好耐冇見嘅朋友係北角食飯,咁岩經過呢間cafe,覺得佢出面嘅裝修好靚,比佢吸引左,就決定行入去試下,位置好近地鐵站,食完離開果陣超級方便出面有好多好靚嘅螢光燈,仲有聖誕樹同其他聖誕佈置,好有節日氣氛,而且門口已經有擺放餐牌,方便預先望望餐牌先決定入唔入去入到去仍有螢光棒裝飾,而且環境好乾淨,餐具擺放整齊,仲坐得好舒服,唔會坐到好逼。而餐牌有幾份,選擇十分多👍🏻👍🏻👍🏻同朋友討論完決定一共叫三樣野😋煙三文魚蜆肉天使麵 ($73)味道岩岩好,啲蜆肉同三文魚嘅味道好夾,天使麵軟硬適中,加埋啲忌廉汁,配搭一流👍🏻煙三文魚黑松露海蝦意大利寬條麵 ($78)呢碟啲煙三文魚同樣味道調節十分好,唔會太咸,黑松露個味好出,每啖都有黑松露香味,而海蝦亦都好大隻👍🏻👍🏻值得一試蜜糖烤雞翼4隻 ($38)呢個十分好味同堆介👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻四隻雞翼全部好入味,食到好豐富蜜糖味,而且外層煎得十分香脆,但入面啲雞肉好嫩,咬落去肉汁好鮮甜

而餐牌有幾份,選擇十分多👍🏻👍🏻👍🏻

同朋友討論完決定一共叫三樣野😋

煙三文魚蜆肉天使麵 ($73)

煙三文魚黑松露海蝦意大利寬條麵 ($78)

蜜糖烤雞翼4隻 ($38)