2022-05-05 95 瀏覽
見到好多好評,價錢合理,特登搭地鐵走去試下本身係因為見到佢openrice度寫個蛋蓋飯有3種汁選,同埋其他食評都有咁寫。結果去到門口睇menu係發現唔多似樣,入到去坐低發現只有咖喱汁,咁就算,一於都試下啦入到去環境都幾好,好光明,仲有漫畫掛畫,呢個好贊,服務態度都ok叫咗兩個蛋包飯1碟安格斯牛漢堡蛋蓋飯88蚊同1碟吉列芝士雞扒蛋蓋飯68蚊。試第一啖咖喱飯覺得無特別,普通茶記30幾蚊都整到。咬埋落塊炸雞扒,無可否認炸得鬆脆,但都好細塊,咁唔緊要,話明係芝士,咁我食到差唔多食完塊雞扒先得一pat仔芝士係裏面,即係其實成塊都係雞扒都係普通炸雞扒,唯獨驚喜少少就係裏面有塊普通火腿。另外,咖喱裏面d雞片好有問題,無味都唔緊要,我估係拿落熱水白烚熟,跟住放埋落咖喱裏面,又硬又鞋,好彩佢切得薄,如果係大舊的話,我睇咬到全部牙都痴唒d鞋雞肉。個咖喱之後我睇翻其他食評話咖喱裏面有薯仔同紅蘿蔔,但我今晚點咗兩個都係無以上提及嘅薯仔同紅蘿蔔!我屋企人就係食安格斯牛漢堡蛋蓋飯,我無試過,但佢都話唔好食,佢話大家樂咖喱仲好食,最重要係佢話塊漢堡扒有少少膻味如果係40幾蚊左右,呢個水準可以接受,但講緊係68同88
見到好多好評,價錢合理,特登搭地鐵走去試下
,咁就算,一於都試下啦

試第一啖咖喱飯覺得無特別,普通茶記30幾蚊都整到。

吉列芝士雞扒蛋蓋飯

如果係40幾蚊左右,呢個水準可以接受,但講緊係68同88蚊,我覺得相同價位比佢好食得多嘅地方有好多
真係買教訓,d好評只能作參考

並唔係所講嘅55蚊

唔覺好評講嘅好食,真係好失望!
又貴又唔好食
2022-05-01