🤞🏻入到去光線充足、座位又舒適,而且牆上面啲畫作亦都好有意思,可以引發人思考🧐🥗🥓🥖 茶東西全日早餐 $68呢個早餐真心勁豐富,有勁足料既滑蛋🥚、脆皮腸仔、香煎火腿、酸種麵包、沙律菜🥬、居然仲可以見到我最愛嘅薯蓉,大神奇!唔係嗰個All Day Breakfast 都有薯蓉😍食完真係大滿足!😋餐飲就包一杯熱飲,咁我就叫左杯熱檸蜜,平時茶餐廳叫熱檸蜜都要加錢,佢哋唔使,即刻當堂加左印象分 😌🥩🍗🍳 安格斯牛肉漢堡扒+流心芝士吉列雞扒滑蛋蓋飯 $90滑蛋蓋飯有三種醬汁可供選擇1️⃣忌廉奶油雞肉汁 2️⃣茄汁燴牛肉汁3️⃣北海道咖哩豚肉汁我今次就揀咗忌廉奶油雞肉汁同北海道咖哩豚肉汁: 兩款醬汁濃稠度適中,豚肉汁煮得極為入味而且豚肉片份量都好多,好岩鍾意食肉既我👍 餐飲就叫左熱奶茶,茶底香滑濃厚💯呢間餐廳既食物質素超級好,等我下次再黎食先🤪總括而言 (5個💛係最高)好味指數 : 💛💛💛💛🤍服務態度 : 💛💛💛🤍🤍環境打卡 : 💛💛💛🤍🤍口頭指數 : 💛💛💛💛🤍📍茶東西 (北角)🏢北角炮台山電氣道183號友邦廣場地下3-4號舖🕗星期一至日 06:30 - 21:00

🥗🥓🥖 茶東西全日早餐 $68

🥩🍗🍳 安格斯牛肉漢堡扒+流心芝士吉列雞扒滑蛋蓋飯 $90
滑蛋蓋飯有三種醬汁可供選擇

呢間餐廳既食物質素超級好,等我下次再黎食先🤪

總括而言 (5個💛係最高)
好味指數 : 💛💛💛💛🤍
服務態度 : 💛💛💛🤍🤍
環境打卡 : 💛💛💛🤍🤍
口頭指數 : 💛💛💛💛🤍

📍茶東西 (北角)
🏢北角炮台山電氣道183號友邦廣場地下3-4號舖
🕗星期一至日 06:30 - 21:00