餐廳: 牛牛日式火鍋放題 (北角匯二期)
資訊:

🚇北角匯有唔少嘢食,呢間🐂牛牛主打一人一鍋火鍋🍲放題,我哋揀咗LV3嘅澳洲🇦🇺和牛牛肉放題餐,有送🍺啤酒、日本🍶清酒、紅酒🍷同埋白酒。除咗酒類🥃飲品之外,佢哋都有勁多款🤩唔同嘅非酒精飲品🧃可以選擇。自助區💪最吸引我嘅就係有🔥蒲燒鰻魚🐟任食。自助火鍋🍲配料亦都十分之🤤新鮮,而且款式好多元化👍。湯底🥣方面我哋揀咗🇮🇹意式熟成蕃茄🍅鍋同埋日式關東壽喜燒鍋🏯,佢哋嘅湯底味道😋都幾濃郁,所以啲嘢食都唔使加啲咩醬油🧂已經好好味。個餐主打嘅🇦🇺澳洲和牛脂肪豐富均勻肉質香嫩🥰,另外仲有極上牛舌👅、丹麥封門柳同埋🇪🇸西班牙伊比利亞豚肉🐖等嘅肉類都好啱我口味☺️!海鮮方面有即食嘅🌶️麻辣鮮蛤同埋味付墨魚🐙,海鮮火鍋配料就必食扇貝、紐西蘭🇳🇿青口同埋越南鳳尾蝦🦐,新鮮得來質素亦唔錯。小食方面🤤款式雖然唔算太多,但期中明太子🥚玉子燒、自家製韭菜餃🥟同埋明太子吉列蝦🍤都十分之高質!雪糕🍨佢哋就主打Mõvenpick,有佢哋嘅🏅王牌雲呢拿味同埋🍓士多啤梨味,另外仲有😋其他口味嘅雀巢雪糕同埋雪條,😊十分之滿足。

自助區💪最吸引我嘅就係有🔥蒲燒鰻魚🐟任食。

自助火鍋🍲配料亦都十分之🤤新鮮,而且款式好多元化👍。