2020-03-15 84 瀏覽
北角麻辣鍋第三次回頭 其實呢間鋪頭已經開咗好多分店多數係港島區我自己都食過好多次了 今次去開北角附近做gym咁呢間鋪頭開就喺隔離 加上最近天氣凍於是就幫襯下 平時一係就食佢呢度嘅麻辣鍋或者係秘製鍋 今次唔想食得太辣所以就叫秘製嘅試吓啦秘製醬香鍋$38配料分別叫咗金錢肚肥牛鮮魷魚魚腐寬粉豬頸肉油麥菜等等 個人都幾推介如果係香鍋嘅話可以叫下寬粉因為所有醬汁都入晒去幾入味 如果唔鍾意食寬粉嘅都可以叫白飯送 呢幾款菜式一定要送飯先至夠晒惹味蔥油拌麵$38唔想次次食白飯嘅都可以試吓呢個伴麵味道都唔錯架又唔會太淡口值得一試總括嚟講呢間鋪頭可以食到川菜等等味道都幾正宗係天氣凍嘅時候食真係一流份量都幾大架一個鍋如果叫多幾個配菜都夠三四個人食總括嚟講呢間係北角嘅四川鋪頭食物質素唔錯裝修都幾大幾適合一家人嚟食
北角麻辣鍋第三次回頭

秘製醬香鍋$38