2021-02-22
聽尼間小店既名,就知黃到一個點啦 💛 提醒香港人有D事唔可以忘記啊 🥲 今次剛好去朋友家試到佢地既外賣自取,意想不到咁抵食 😱 🐻同朋友五個人叫左三個「琭玥玖套餐」,即係兩餸米線+半份小食+飲品 🥰 另外再叫左個「酸菜魚米線」🐟推介/意見‼️(5隻🐻最高分✨)✨ 「琭玥玖套餐」 🐻🐻🐻🐻🐻本身🐻想試墨丸,不過無曬,所以叫左魚皮餃、腩肉清湯米線🍜,份量好足❗️佢既清湯係鮮雞濃湯,所以都唔會好Dry 😋 特別推介腩肉,大大片又俾得多😝 朋友都推介雞肉,夠滑唷❗️另外酸辣湯底都好吸引,好惹味咁啊 🌶 套餐既小食都不可錯過,揀左「夫妻肺片」「雞絲粉皮」同埋「棒棒雲吞」🥟 雖然半份,但份量都好多,而且色香味俱全啊❗佢地既「雞絲粉皮」都係辣辣地,🐻唔太食得辣都覺得好惹味開胃 🥺 另外,🐻加錢要佢地既冷泡「玫瑰烏龍茶」🌹 膠樽好好,內裡有隔住花同茶葉,令🐻飲得好舒服,仲有當然係解膩之選啦 🥰價錢‼️$55 「琭玥玖套餐」加$8 可轉冷泡茶$58 「酸菜魚米線」
推介/意見‼️(5隻🐻最高分✨)
✨ 「琭玥玖套餐」 🐻🐻🐻🐻🐻
價錢‼️
$55 「琭玥玖套餐」加$8 可轉冷泡茶
$58 「酸菜魚米線」