2022-01-25 862 瀏覽
之前一路好想是沙田嗰間BEANS不過好少機會過去嗰邊 呢日路過荃灣見到原來喺依度 又唔太多人等就衝左入去試 等咗十分鐘就有位☺️佢嘅全日menu好抵食 叫主食送飲品 呢度冷氣好大 所以大熱天時我都叫咗杯薑茶 🥳加$25仲可以有薯條或者沙律🥗🍟不過因為我叫咗個鹹蛋黃蟹肉意粉 知道應該會食唔晒 所以揀咗羽衣甘藍藜麥沙律🍝另一份就因為係烤鴨三文治本身已經跟咗薯條同沙律 🥪 所以無加到其他嘢意粉係足料而且非常有誠意 食到好多蟹肉又有滿滿嘅鹹蛋黃醬 擺盆仲扮到成隻蟹咁 十分欣賞👍🏻烤鴨蒸包漢堡都足料 包入面有好幾件又厚又大件嘅烤鴨 不過個蒸包偏細 男士食會未必夠飽肚👻其實仲可以加$25食埋佢哋嘅蛋糕 不過最後都因為好飽無加到😁💰黃金蟹肉意大利粉 加配羽衣甘藍藜麥沙律$123北京烤鴨蒸包漢堡 薯條 沙律 $122👉🏻#荳子 荃灣海壩街99號地下 .__________#荃灣 #荃灣美食 #文青咖啡店 #鹹蛋黃控 #文青cafe #打卡cafe #打卡熱點#hkcafe #beans #openrice #hkcoffeeshop #checkin #tsuenwangoodfood #tsuenwa
加$25仲可以有薯條或者沙律🥗🍟

💰黃金蟹肉意大利粉 加配羽衣甘藍藜麥沙律$123
北京烤鴨蒸包漢堡 薯條 沙律 $122

👉🏻#荳子
荃灣海壩街99號地下
__________
#hkcafe #beans #openrice #hkcoffeeshop #checkin #tsuenwangoodfood #tsuenwan b
#きっさ #コーヒーショップ #コーヒー #インスタ #スポット #インスア映え
__________