2019-06-06 80 瀏覽
包羅萬有邊勞放題星期日同另一半去咗油塘行下,大本型都幾多鋪頭,又有運動店,又有玩具店,又有shopping,都幾啱一家大細去。我哋去咗foodcourt度搵嘢食,都幾大,嘢食嘅選擇都幾多,見呢間主打日式任食放題,裝修幾靚門面幾大,就食下,醫下飽。時間都只係四點幾,都冇乜人,但係啲嘢食就已經準備好。放喺大廳隨便攞嘅有打邊爐材料,蔬菜,雪糕,嘢飲,同埋一啲麵類。我哋揀左2小時任食特選美國牛肉,要咗個沙嗲湯底。都幾抵食任食牛肉之餘,仲有火鍋材料,包括肉類、海鮮、刺身、料理同自助吧任食。餐廳係用QR code是點野食嘅,好方便,點完嘢食都好快送到。我哋鍾意佢啲牛肉刺身同埋海鮮。牛肉都新鮮,唔會太肥,叫咗差唔多成七八碟。啲刺身都唔錯,三文魚同埋吞拿魚好食,唔會腥幾新鮮。海鮮就最鍾意食海蝦同埋生蠔,就算點左幾次,質素都冇下降,讚。下次都可以嚟食,整體來講性價比高,值回票價。
包羅萬有邊勞放題

我哋揀左2小時任食特選美國牛肉,要咗個沙嗲湯底。

我哋鍾意佢啲牛肉刺身同埋海鮮。

牛肉

牛肉

牛肉都新鮮,唔會太肥,叫咗差唔多成七八碟。

刺身

刺身都唔錯,三文魚同埋吞拿魚好食,唔會腥幾新鮮。

海蝦、生蠔

熟咗嘅生蠔

豬肉

下次都可以嚟食,整體來講性價比高,值回票價。

2019-06-02