最近心郁郁好想食麻辣火鍋 於是搵左係油麻地既邊爐🤤佢位於 新光商業大慶上面 一出lift我地比個裝修震撼到🤩裝修得超靚 原來係一間走宮廷風既火鍋店🍲由門口位置去到坐低位置都係圍繞著宮廷氣氛🤣環境好又靚又舒服 勁加分 就算杯杯碟碟都係好有心思醬料費$18 一位 但出面有好多款唔同醬料任裝 仲有水果架我地一黎叫左個百香果手打檸檬茶🤤好好飲得黎完全唔會過甜經典鴛齋湯底唔貴 $118 我地叫左招牌牛油紅鍋同胡椒豬骨高湯,一個辣一個唔辣👍🏻我地叫左小辣🤣但依然覺得好辣 但又辣得好過癮 烚牛肉索哂汁好好味一米雪花牛$286 一上枱勁驚豔呀🤣份量好多 連格離枱既客都引唔住過黎問我地可唔可以借黎影相牛肉好食🫰🏻除左食肉 仲叫左d菜類,毛肚同8秒土豆絲呢d配料落胡椒豬骨湯底到打邊爐一樣夾👍🏻呢款湯底唔辣且好香 食蔬菜呢d咁索汁既野都係唔辣好d🤣整體黎講 環境同食物質素都好唔錯🥰鍾意食辣野既人值得黎一試
裝修得超靚 原來係一間走宮廷風既火鍋店🍲

醬料費$18 一位 但出面有好多款唔同醬料任裝 仲有水果架