2023-06-19 84 瀏覽
收我2xx一位晚餐,比d 甘既質素我😒最差係服務質素1.帶位個女仔天生黑面,我唔怪佢,天生既2.收碟個女仔講野好怪,我擺左隻吉既茶記外賣杯係枱,佢收野時問我個隻咩黎😅我話無嫁啦,佢就邊收邊細細聲講外食唔準帶入黎。我心諗,你睇住我攞住係手入鋪嫁wo,入門口個時你唔出聲。我只係入鋪前,搵唔到垃圾桶姐。3.食到一半太熱,叫佢佢先開冷氣。。。夏熱天時,6月都可以甘慳電?4.今晚佢熄左我兩次燈🙄雜扒餐肉扒雪藏味重,茶餐廳同花園餐廳都好過佢(利伸 花園餐廳已經夠難食😂)大陸怪味司華力腸,只會係大陸超市先買到既怪味腸20cm吉列豬扒+芝士醬黎個擺明打卡位,侍應係冇預過你要打卡嘅,一野就倒哂落去,我連藍色火都睇唔到😪又影唔切豬扒味可以啦~適合超愛食肉者,真係好大塊芝士醬係淡味既~適合唔鍾意食芝士,又想試嘅人D 伴菜就扒王之王d 蘿蔔仔甘囉😂自己YouTube search 下可可貝妮雪糕全晚最好食就係呢杯野,沖繩海鹽雪糕,一打開以為會伏,因為佢個綠色太恐怖,但竟然係全晚最好食個樣😆
收我2xx一位晚餐,比d 甘既質素我😒

最差係服務質素
1.帶位個女仔天生黑面,我唔怪佢,天生既
4.今晚佢熄左我兩次燈🙄

雜扒餐
大陸怪味司華力腸,只會係大陸超市先買到既怪味腸

20cm吉列豬扒+芝士醬
豬扒味可以啦~適合超愛食肉者,真係好大塊
芝士醬係淡味既~適合唔鍾意食芝士,又想試嘅人

可可貝妮雪糕

20cm吉列豬扒