店內有以一千個網球特式牆身🎾好特別打卡一流ฅ՞• •՞ฅ餐廳由前文華酒店大廚+新加坡米芝蓮一星廚師主理,位於啟德體育園啟德零售館2,餐廳係停車場旁邊,泊車非常方便✨ꕤ 和 風 蒜 香 牛 柳 粒 比 薩 $153 + 熔 岩 火 山 芝 士 $45 🍕ᴘɪᴢᴢᴀ 用料十足,蒜香牛柳粒,相當惹味,餅底用了𝘚𝘰𝘶𝘳𝘥𝘰𝘶𝘨𝘩製成,口感更煙韌,配上濃郁嘅熔岩火山芝士,啖啖都拉絲,岩晒芝士控🧀 嘅我 ( ˶ˊᵕˋ)੭♡ ꕤ 番 茄 牛 肉 醬 意 大 利 飯 $108首先飯可以選擇正常或較軟,而且肉醬超豐富,加埋適量嘅番茄酸甜味道,真係好開胃,停唔到😋ꕤ 曲 奇 忌 廉 千 層 塔 配 朱 古 力 雪 糕 $72好 足 料 好 大 份!!窩夫外脆內軟,配埋朱古力雪糕,真係好夾( ˘ ³˘)♥  會食唔停口 ~*岩晒大家黎觀看體育賽事、演唱會嘅你哋 .・°‧˚₊☆💳中銀信用卡商戶優惠:晚市堂食消費滿 HK$600 可享 9 折優惠,優惠期至8月30日🤩生日可以免費request 畫碟[HappyBirthday」 ,如果你有啟德園區員工證,仲有優惠9折㖭,咁正咁抵,快啲黎啦 !!

店內有以一千個網球特式牆身🎾好特別打卡一流ฅ՞• •՞ฅ

ꕤ 番 茄 牛 肉 醬 意 大 利 飯 $108

好 足 料 好 大 份!!

岩晒大家黎觀看體育賽事、演唱會嘅你哋 .・°‧˚₊☆