2019-07-21
沙田開左大喜屋 !! 😱😱 新開張午市定食仲送前菜小食放題 !! 😱😱同事之前試過 , 大讚性價比超高 ! 今日終於有機會黎試下 !放飯時間有限 , 今日試左午市定食先 ! 餐牌 : 有好多選擇 , 剌身飯 , 壽司 , 烏冬 , 鍋物 , 不同 ge 定食價錢由 $78 - $128 不等 , 價錢合理 !新張優惠送自助區 ! 😍😍 不過唔包甜品 , 雪糕同雪條平日午飯時間都好多人黎食 lunch / 放題 , 自助區都堆滿人 , 提提大家自助區 ge 食物會轉款 😁有沙律菜 , 泡菜 , 車厘茄 , 麵鼓湯 , 軟糖 , 龍眼等等薯角 - 好脆夠熱 !! 越式春卷 - 好味 ! 炸得好香 !黃金蝦 - 個咸蛋黃醬夠香又唔膩 ! 可惜出完一盤之後就轉左倉魚 ... 冇得 encore咖喱牛腩 - 一般 , d 肉係鞋同埋唔夠腍 , 咖喱味就正常台灣腸 - 正常日式小食 - 👍 我食左幾轉 , 不過八爪魚個醬好杰 , 夾上黎個下有 d 核突飲品方面 , 有好多選擇 , 有凍 / 熱飲揀 ~食完自助區已經 6 成飽 🤣🤣A9 - 海膽魚生丼 ($88)放題 ge 刺身果然係唔差 !
放飯時間有限 , 今日試左午市定食先 !
餐牌 :
價錢由 $78 - $128 不等 , 價錢合理 !
新張優惠送自助區 ! 😍😍 不過唔包甜品 , 雪糕同雪條
平日午飯時間都好多人黎食 lunch / 放題 ,
自助區都堆滿人 , 提提大家自助區 ge 食物會轉款 😁
越式春卷 - 好味 ! 炸得好香 !
台灣腸 - 正常
飲品方面 , 有好多選擇 , 有凍 / 熱飲揀 ~
食完自助區已經 6 成飽 🤣🤣
放題 ge 刺身果然係唔差 !
海膽鮮甜 ! 一 d 臭味都冇 !
各款刺身都新鮮 , 唯油甘魚刺身較薄
筍份量好多 , 不過有幾片有少少渣
飯 ge 份量都合理
店鋪有好多座位 , 平日午市應該唔難搵位
自助區係店鋪入口位置 , 如果坐係店鋪最入位置 , 拎野食就要行遠少少 ~
店鋪人手足夠 , 亦都好有禮貌
計埋加一 , $97 埋單 ! 性價比高 !
大家快 d 趁佢有優惠去試下喇 ! 😁😁😁