之前都幫襯過普慶坊嗰間我愛慢煮 令我讚不絕口 估唔到咁快就開咗新店 睇嚟經營有道😛今次嚟到新店 感覺都幾唔同 無論係擺設 格調 都幾有自己既風格 偏金屬工業風 但最重要係食物質素keep唔keep到🔥一樣走半自助形式 餐具等等要自己拎menu同本店亦有分別前菜點咗一客雜菜沙律 幾開胃😛 熱情果特飲賣相夠哂Sharp仲有好多果肉!兩個人來到 每人一款主食 一款配菜就走唔甩架啦我就要左法式油封鴨脾 入口香脆 一咬 鴨皮內既油香走哂出黎 成口都係鴨肉加油香 好滿足🤤🤤🤤 (同時好邪惡😰)配菜我叫左牛油cajon蝦仁串 呢個串燒得好香 味道都唔錯 不過如果係用上大蝦 或者虎蝦就更加正啦另一個主菜係法式豬鞍架 不慚係慢煮 豬肉非常之腍又唔氊😛😛😛溫泉蛋本來諗住同豬鞍一齊食 後來發現同鴨脾 /蝦仁都夾🙊🙊🙊甜品係士多啤梨waffle waffle勝在熱辣辣 配上士多啤梨同雪糕🍦 無得輸😛

一樣走半自助形式 餐具等等要自己拎

menu同本店亦有分別