2022-12-03
係香港從來未試過食墨西哥菜,今日成就解鎖🙈🙈lets try-Mexican Beef Taco Salad 墨西哥牛肉玉米餅沙律 $138呢道沙律認真colourful,營養價值滿分,食落好有口感,有牛油果、紅石榴、生菜、牛肉碎、車厘茄、莎莎醬、茄醬、芝士碎,冇諗到全部食材夾埋會咁有層次🥹好清新,打破我對沙律既睇法🤣-Palled Beef Burrito 墨西哥牛肉絲卷 $138呢個卷真係不得了,如果你地去呢間bar,一定要食佢呢款卷,大大份 抵食,雖然入邊包住d飯,外層皮又有燒焦,但完全冇違和感,好完美地同牛肉絲結合一齊,入面有埋酸酸辣辣既醬,好惹味,想再食得多樣化d,可以配埋側邊嘅醃洋蔥同蕃茄蓉🤤🤤-Mexican Roast Chicken Chal 墨西哥烤雞半隻 $188相信大家一定都有食過k字燒雞,呢款燒雞雖然味道好似k字燒雞,但係味道係再濃郁10倍,多左一種煙燻味,加埋墨西哥風既香料,又香又滑,完全係我鍾意食既口感🤤再黎仲有2串蔬菜同細細兜既飯仔,口感好似食緊中式臘味飯咁,但係飯質地再乾爽dPomegranate & Lime Ice Tea $68紅石榴&青檸冰茶食
-Mexican Beef Taco Salad
墨西哥牛肉玉米餅沙律 $138
-Palled Beef Burrito
墨西哥牛肉絲卷 $138
-Mexican Roast Chicken Chal
墨西哥烤雞半隻 $188
紅石榴&青檸冰茶
食完肉肉當然要飲返杯清新既茶啦,呢杯既樣子好少女,味道好fresh