2022-07-13
< Japanese-style teppanyaki Sandwiches 🥪 >作為麵包控 對於所有新出嘅麵包都非常留意 最近就見到呢間 hand3ag 係網上好出名 好多Foodie介紹過~加上因為我mami同我一樣係一個100%麵包控 佢今日放假就特登帶咗佢嚟試吓啦~Sandwich 🥪:慢調撕理食肉獸鐵板三文治🥪手撕豚肉 配合炸洋蔥🧅多重嘅口感幾特別 而且豬肉係難得嘅非常嫩滑(我平時好少啊豬肉因為好驚佢好鞋 點知真係比到驚喜我!!!)🤭Oppa炸雞鐵板三文治🥪完全係韓式風味 有韓國辣醬雞嘅味道 甜甜酸酸非常開胃!Appetiser:自家製蟹肉忌廉餅 🦀 炸蟹餅配合忌廉蟹柳肉及黑椒碎 口感酥脆Salad 🥗 : 自選沙律(s) 配 混合沙律菜及檸檬芝麻醬4款小食:(自家製烤雞肉 烤豆腐 吞拿魚 鹹豬手)雖然只售58蚊 但配菜份量絕對物超所值 睇相都睇得出滿瀉嘅份量🥹Drinks:伯爵茶鮮奶咖啡(轉脫脂奶) Revisit: 100%yes 又平又好食 而且啱晒麵包控 對我來講真係諗唔到唔去嘅理由!!!🤭🫶🏻
Sandwich 🥪:
慢調撕理食肉獸鐵板三文治🥪
Oppa炸雞鐵板三文治🥪
完全係韓式風味 有韓國辣醬雞嘅味道 甜甜酸酸非常開胃!
Appetiser:
自家製蟹肉忌廉餅 🦀
炸蟹餅配合忌廉蟹柳肉及黑椒碎 口感酥脆
Salad 🥗 : 自選沙律(s)
配 混合沙律菜及檸檬芝麻醬
4款小食:(自家製烤雞肉 烤豆腐 吞拿魚 鹹豬手)
Drinks:
伯爵茶鮮奶咖啡(轉脫脂奶)
Revisit: 100%yes