2021-02-02
💛💛💛💛💛💛💛🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡預先book定位慶祝生日🎈造就星期日嘅悠閑午餐後街位置唔難找,落巴士後行幾分鐘就到了,一入餐廳,已經覺得裝修得好有feel~~******************************叫咗好多人推介嘅安格斯牛柳同黑松露蘇格蘭蟹黃意粉🍝😋😋******************************安格斯牛柳🐃🐃🐃牛柳叫了七成熟,切開微紅,不會過硬,口感軟嫩又juicy🤤🤤配脆口薯條🍟好食過金拱門好多🤣******************************黑松露蘇格蘭蟹黃意粉🍝好香黑松露味!啖啖蟹黃蟹肉,份量超多!😍超級足料,食極都仲有。一個人食略有少少膩,最啱同朋友share一半意粉一半牛扒😆******************************午餐有埋沙律🥗,湯,飲品。蘑菇湯超好飲,每口都食🍄🍄粒粒,口感香味一流👍🏿👍🏿飲品叫咗凍🍋茶,好大杯,仲要可以refill🤣******************************整體都好好,會再黎架😚😚😚
預先book定位慶祝生日🎈造就星期日嘅悠閑午餐
叫咗好多人推介嘅
安格斯牛柳同黑松露蘇格蘭蟹黃意粉🍝😋😋
安格斯牛柳🐃🐃🐃
配脆口薯條🍟好食過金拱門好多🤣
黑松露蘇格蘭蟹黃意粉🍝
好香黑松露味!啖啖蟹黃蟹肉,份量超多!😍
超級足料,食極都仲有。
一個人食略有少少膩,最啱同朋友share一半意粉一半牛扒😆
午餐有埋沙律🥗,湯,飲品。
蘑菇湯超好飲,每口都食🍄🍄粒粒,
口感香味一流👍🏿👍🏿
飲品叫咗凍🍋茶,好大杯,仲要可以refill🤣
整體都好好,會再黎架😚😚😚
安格斯牛柳
黑松露蟹黃意粉