2021-10-25
一直都好想試吓呢啲厚厚嘅burger🍔,可惜身邊嘅朋友一直都話好Heavy,唔肯陪我食😔,今日終於捉咗一個肯陪我食嘅同事一齊黎食🥳🥳Burger嘅選擇款式有很多,有牛肉、鱈魚、雞肉選擇,飲品同小食方面亦都有好多,另外午市漢堡套餐可以另加$30配直薯條同飲品,加配飲品亦都有好多選擇,雪櫃入邊嘅全部都可以揀🤩🤩我哋兩個都花多眼亂,好多款都想食🤤🤤🤤,最後決定叫左以下呢兩款burger👇牛油果醬芝士牛肉漢堡$98-大烤菇雞柳漢堡$110-我哋兩個都加咗$30配直薯條同可樂🥰另外都叫咗個小食👉鱈魚手指配他他醬牛油果醬芝士牛肉burger,牛油果醬好Creamy😍,配埋芝士牛肉漢堡一齊食,化解左好’劉’口嘅感覺👍大烤菇雞柳漢堡,塊雞扒絕不取巧,好厚身,亦都好嫰滑😋,就算放咗喺度15分鐘先食,塊雞扒都仲暖㗎😆鱈魚手指配他他醬,個醬汁有少少酸酸地,我好鍾意,就算食完burger已經飽飽地,食呢個小食都好開胃,鱈魚炸到外皮卜卜脆,但係入邊好滑,好好味😚😚上菜嘅速度唔算耐,唔使等好耐已經有嘢食😍😍座位亦坐得舒服,佈置好特別🤗🤗👨👩今日Staff人數只有2位,但係都好有禮貌,解答問題亦很清楚👍👍我哋兩個食
牛油果醬芝士牛肉漢堡$98-
大烤菇雞柳漢堡$110-
我哋兩個都加咗$30配直薯條同可樂🥰
另外都叫咗個小食👉鱈魚手指配他他醬
上菜嘅速度唔算耐,唔使等好耐已經有嘢食😍😍
座位亦坐得舒服,佈置好特別🤗🤗
我哋兩個食到好滿足咁離開,眼闊肚窄差啲食唔晒😌😌,下次一定會再嚟試吓其他款burger🍔