Bookmark咗呢間人氣曲奇店好耐! 🥺見近排喺銅鑼灣利園一期開咗Pop up store,即刻嚟試試!🤩位置都幾方便,喺的士站🚘直上扶手電梯就會見到。選擇堂食的話,職員會即場焗返熱♨️,大約等待5分鐘左右就有。附近有2張對窗 bar枱設計的枱櫈供客人用餐。同友人坐喺到傾吓計,食件餅,又一個afternoon tea~🍪Brownie filled chocolate chip cookie ($40)    7.5/10Cookie size 有拳頭咁大,焗完真喺做到「外脆內軟」!啲朱古力粒仲融融地😻,入面的brownie 朱古力都好濃。啱哂🍫朱古力愛好者/螞蟻人🐜!對我嚟講,就有少少偏甜了,食完真喺要飲番啖水🙈終於滿足咗想試好耐的慾望🤤,如果下次佢出啲新款又特別嘅口味也可再試~不過,建議同人share食,銀包同身體負擔都輕啲🙊~haha

2021-01-17
5 分鐘 (堂食)