2006-11-10
相約一班朋友出黎攪生日Party食飯係openrice 揾一輪試下黎靚煲皇,這裡算大地方開聚會.湯底都不錯味道好香好特別(美濃靚煲皇)頂級本地肥牛不錯,出品有特色.有音響提供,不過要自己帶殜....唱!可能地方多,有朋友懶聰明以為黎過扮老馬去錯另一層,結果呆等,原來嗰層唔開,得個什工阿姐係度,個層另一枱有6個客也不知,不請自坐,猛叫嗰個阿姐攞呢樣攞個樣,嗰個阿姐好似不知所操,但人客已坐下好似唔敢叫佢轉去另一層,結果免為其難去招呼.一看就知樣樣野都無凖備.我帶所謂老馬朋友去下一層,見到隔離枱有些幾特別的火鍋料同海鮮,不過海鮮是天天不一定,今天試了墨魚刺身,抵食!另外問待應隔離枱D料一於有樣學樣,因為,生料紙太多野,懶得睇!味道都幾好,夠特別如沙爹海參卷,星魚豆腐,澳洲帶子.一般火鍋料15蚊至20蚊,純生Beer 16蚊.價錢尚算合理.我哋個層好有Bar Feel!有足球播.氣氛幾好,甘啱好在朋友生日係星期二,個老闆話記得預早book!由其是假期前.